O NAMA

Kritični sustavi napajanja i hlađenja

O nama}

POVIJEST

Tvrtka MEP je osnovana 1996 godine. U početku je tvrtka bila orijentirana na pružanje kvalitetnih napajanja elektroničkih sustava. Kroz godine smo proširili poslovanje i danas smo fokusirani na rješenja za kritično napajanje i hlađenje za ICT, telekomunikacije, industriju, pomorske aplikacije, itd.

Godine 1999. MEP je sklopio prvi ugovor s IBM Hrvatska d.o.o. za inženjering, projektiranje, izgradnju i puštanje u pogon podatkovnog centra brodogradilišta Viktor Lenac.

Tijekom posljednjih 15 godina MEP inženjeri su radili na brojnim projektima vezanim za rješenja za kritično napajanje i hlađenje podatkovnih centara te gotovih rješenja za industriju, telekomunikacije, pomorstvo.

U isto vrijeme smo uspostavili čvrste veze s nekim klijentima i postali službeni predstavnici i distributeri renomiranih tvrtki kao što su : APC by Schneider Electric, Eltek , Schneider Electric, SDMO, Stulz , Teksan , Transas i CSB Battery.

Tijekom pet godina, u razdoblju od 2007. do 2013., tvrtka je povećala broj zaposlenih od 7 do današnjih 18 djelatnika i preselili smo se u 500m2 poslovni prostor s novim uredima, radionicom i skladištem za energetsku elektroniku i sustave klimatizacije.

DANAS

U skladu sa zahtjevima tržišta, MEP pruža usluge po sistemu „ključ u ruke“ za rješenja kritičnih napajanja i hlađenja uređaja za podatkovne i komunikacijske centre, telekomunikacije te simulatore za pomorstvo prateći najsuvremenije svjetske standarde.

Naš portfelj proizvoda i usluga danas uključuje:

 • UPS sustavi besprekidnog napajanja (AC/DC)
 • Baterije i baterijski sustavi
 • Diesel električni agregati
 • Precizna klimatizacija za ICT opremu i industriju
 • Projektiranje i izvođenje podatkovnih centara
 • Proizvodi i rješenja za pomorstvo i offshore industriju
 • Simulatorski sustavi za navigaciju u pomorstvu
 • Tehnička podrška, održavanje i jamstvo
 • Projektni menadžment

ZAPOSLENICI

Tehnički odjel tvrtke MEP zapošljava obrazovane tehničare s dugogodišnjim iskustvom koji su organizirani u četiri odjela:

 • Odjel energetske elektronike
 • Odjel dizel agregatskih postrojenja
 • Odjel precizne klimatizacije i hlađenja
 • Odjel specijalnih projekata u pomorstvu i brodogradnji

Odjel prodaje uključuje iskusne inženjere koji vam mogu pomoći u tehničkoj podršci, inženjeringu, planiranju i upravljanju projektima za rješenja za kritično napajanje i hlađenje.

Filozofija tvrtke temelji se na iskustvu i znanju naših zaposlenika. Naši inženjeri i prodajno osoblje redovito pohađaju tečajeve proizvođača opreme te seminare organizirane od strane nacionalnih i međunarodnih tijela. Smatramo da su naši zaposlenici nezamjenjivi kreativni potencijal.

KVALITETA

MEP je prepoznat na hrvatskom tržištu kao pouzdan partner koji pruža usluge visoke kvalitete. Posjedujemo certifikat kvalitete prema normi ISO 9001:2008 za:Prodaja, projektiranje, implementacija i održavanje energetskih i rashladnih sustava za telekomunikacijske i podatkovne centre.

VIZIJA

Naša vizija je zadovoljiti i premašiti potrebe naših klijenata i poslovnih partnera pružajući im proizvode i usluge visoke kvalitete. Kontinuiranim poboljšanjem želimo razvijati proizvode i usluge u skladu s potrebama kupaca i proširiti naše poslovanje na globalnoj razini u skladu s tim.

Smatramo da smo rastuća i poželjna tvrtka za zapošljavanje, želimo da naši zaposlenici imaju snažan osjećaj sigurnosti i individualnosti, da su motivirani i da odgovorno i kreativno pristupaju svojim radnim obvezama i izazovima neprekidno se stručno usavršavajući.

Imamo jak osjećaj društvene odgovornosti i želimo senzibilizirati sve naše poslovne partnere na pozitivno ponašanje prema okolišu, zdravlju, društvu, zaposlenicima, itd.

MISIJA

Naša misija je unaprijediti poslovne aktivnosti i kvalitetu naših proizvoda i usluga s našim dugogodišnjim iskustvom unutar našeg osnovnog poslovanja: prodaja, projektiranje, implementacija i održavanje energetskih i rashladnih sustava za telekomunikacijske i podatkovne centre.

Smatramo da su naši zaposlenici nezamjenjivi kreativni potencijal, podrška i temelj za ostvarivanje naših ciljeva.

Mi smo aktivna tvrtka u kojoj se područja ekološke sigurnosti, zdravlja i sigurnosti smatraju našom osnovnom odgovornošću i prioritetom našim nastojanjima održivog razvoja.

Nadamo se da ćete Vi biti naš sljedeći zadovoljan partner.

Brzi kontakti

T: +385.51.371.021

F: +385.51.359.923

info@mep.hr

ISO Certifikati

APC by Schneider Electric ELTEK always on Schneider Electric SDMO STULZ CSB Battery TEKSAN Generator TRANSAS Sets the standards Legrand

Izradu web stranice projekta sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost MEP d.o.o.

Izrada web stranica - IAC Rijeka © MEP d.o.o. 2009 - 2019 Sva prava pridržana.