Tvrtka MEP na IDC IT Security and Datacenter Roadshow 2014

Tvrtka MEP na IDC IT Security and Datacenter Roadshow 2014

Konferencija IDC IT Security and datacenter Transformation Roadshow 2014

May 23, 2014

Analitičari, nezavisni stručnjaci i tržišni lideri u području podatkovnih centara su raspravljali na prestižnom "IDC IT Security and Datacenter Transformation Roadshow 2014".

Glavna tema bila je vrijednost i sigurnost podataka, upravljanje unutarnjim i vanjskim rizicima sigurnosti informacija tvrtke, koja igra sve važniju ulogu u donošenju odluka o razvoju i smještaju podatkovnog centra. Današnji IT odjeli moraju upravljati brojnim poslovnim podatcima, od sukladnosti i upravljanjem podatcima u svim fazama pa sve do dostupnosti važnih podataka, sprječavanje njihovog gubitka i sigurnosti i to sve u podatkovnom centru, koristeći najnovije tehnologije i trendove u podatkovnim centrima.

Više o konferenciji na: IDC Adriatics IT Security and Datacenter Transformation Roadshow 2014.


Tema predavanja Nevena Kundije bila je Prefabricirani modularni podatkovni centri.

Ukratko o prezentaciji Prefabricirani modularni podatkovni centri
Podatkovni centar ili neki podsustav podatkovnog centra koji je sastavljen u tvornici je često opisan kao prefabriciran, modularan, podatkovni centar u kontejneru, POD, mobilni data centar, itd. Postoje važne razlike u ponudi različitih prefabriciranih dijelova podatkovnih centara na ttržištu. Prezentacija predlaže standardnu terminologiju za kategoriziranje različitih tipova prefabriciranih podatkovnih centara, definira osnovne značajke i nudi okvir za izbor najboljeg rješenja prema poslovnim zahtjevima korisnika. Prezentacija prikazuje ponudu tvrtke APC i Schneider Electric u segmentu prefabriciranih modularnih podatkovnih centara i opisati mogućnosti tvrtke MEP d.o.o. kao partnera tvrtke APC by Schneider Electric.

Kompletnu prezentaciju možete preuzeti na linku: IDC Adriatics IT Security and Datacenter Transformation Roadshow 2014_Agenda.