SMM 2018 - HAMBURG

SMM 2018 - HAMBURG

Sep 11, 2018

Upravo smo, prepuni dojmova, vratili sa vodećeg međunarodnog sajma pomorstva i opreme SMM 2018 u Hamburgu koji se odvijao u periodu 03.-07.09.2018. na gotovo 93.000m2 sajamskog prostora. U 4 dana trajanja sajma demonstrirano je nebrojeno inovacija i novih tehnologija . Ponosni smo što smo bili dio tog velikog događaja u svojstvu izlagača u organizaciji Hrvatske gospodarske komore, među 2.289 izlagača iz 69 zemalja svijeta, a kojeg je obišlo gotovo 50.000 posjetitelja  iz 120 zemalja.

Ovogodišnji SMM bio je fokusiran na digitalizaciju i „zelenu plovidbu“.

Tvrtka MEP  predstavila je svoje proizvode za besprekidna napajanja za brodove i offshore industriju.

SMM sajam, više je nego opravdao naša očekivanja. Stećena smo nova iskustva, poneke nove klijente i razmijenili nebrojeno kontakata, a sa postojećim klijentima produbil i potvrdili poslovnu suradnju.

Postali smo svjesniji novih trendova i „must have“ standarda koje ćemo svakako implementirati i u daljnji razvoj i poslovanje društva MEP d.o.o.

Ovim putem koristimo priliku zahvaliti se našim glavnim organizatorima, HGK, na odličnoj organizaciji i pripremi hrvatskog štanda kao i pruženoj potpori tijekom cijelog trajanja sajma.