STULZ – Pouzdana klimatizacijska rješenja

STULZ – Pouzdana klimatizacijska rješenja

Mar 10, 2018

Sa više od 40 godina iskustva, STULZ je jedan od pionira u području rješenja klimatizacije za kritične aplikacije i podatkovne centre. Oprema za klimatizaciju tvrtke STULZ razvijena je i proizvedena prvenstveno u Njemačkoj, po najvišim standardima kvalitete i u skladu s iznimno strogim kriterijima testiranja.

Proizvodni program STULZ-a uključuje tradicionalno hlađenje prostora, high density hlađenje , rashladnici vode (chiller), podatkovni centri u kontejneru i klima uređaje s adijabatskim hlađenjem. Svi sustavi dostupni su s indirektnim free cooling hlađenjem. Također, STULZ nudi i direktno free cooling hlađenje za CRAC sustave, klima uređaje i modularne podatkovne centre.

STULZ se može pohvaliti jedinstvenom proizvodnom paletom u svijetu pomoću koje može ponuditi optimalno rješenje hlađenja za praktički svaki projekt hlađenja podatkovnog centra.

STULZ zapošljava 2.400 radnika u Njemačkoj i 20 podružnica (u Njemačkoj, Francuskoj, Italiji, Velikoj Britaniji, Belgiji, Brazilu, Nizozemskoj, Novom Zelandu, Meksiku, Austriji, Poljskoj, Španjolskoj, Singapuru, Kini, Indiji, Indoneziji, Južnoj Africi, Švedskoj). , Australija i SAD).

U video prilogu vam dajemo direktan uvid u proizvodni pogon tvrtke STULZ i proizvodnju rashladnika vode CyberCool 2.CC2 Mini CC2 Scroll CC2 Screw
Cooling capacity (kW)
43 - 130
from 130
400 - 1,400
Refrigerant
R410a
R410a R134a/R1234ze
Compressor
Scroll
Scroll
Screw*
Cooling circuits
1-2
2
2
Free Cooling
optional
optional optional
Low Noise
optional optional optional
Product information
CyberCool 2 Mini CyberCool 2 Scroll CyberCool 2 Screw
* All screw compressors in combination with tube bundle evaporators with dry expansion (DX)

Tvrtka MEP je partner i servisni centar tvrtke STULZ više od 10 godina tijekom kojih smo odradili veliki broj projekata hlađenja podatkovnih centara.
Više o tvrtki STULZ možete pogledati na linku: https://www.stulz.de/en/