Novi projekt - oprema za simulator u Wärsäsh,  Southampton, UK

Novi projekt - oprema za simulator u Wärsäsh, Southampton, UK

Mar 25, 2019

Već niz godina tvrtka MEP proizvodi i vrši isporuku opremu , konzole i dijelove simulatora za našeg partnera tvrtku Wartsila Voyage Limited (nekadašnji Transas) za veliki broj projekata u cijelom svijetu.

Tvrtka Wartsilla Voyage (Transas) je globalni tržišni u rješenjima za profesionalnu obuku i simulacijskim sustavima za edukaciju pomoraca, kontroli brodskog prometa i alatima za podršku odlučivanju utemeljenim na umjetnoj inteligenciji.

Najnoviji projekt je isporuka opreme, konzola i High Voltage Trainera za projekt Marine trening centra Warsash,  Southampton , UK.

Projekt obuhvaća projektiranje, izradu konzola sa kontrolom kvalitete, ugradnju opreme, testiranje i isporuku.  Također, naši tehničari su vršili montažu opreme i puštanje u rad na lokaciji u velikoj Britaniji.

Na samoj lokaciji tvrtka Wastila Vojage je izvršila isporuku opremu najmodernijeg edukacijskog simulatora najnovije generacije NTPRO 5000 za korisnika Warsash Maritime Academy.

Ovim projektom potvrdili smo visoku razinu kvalitete proizvodnje i rada naših djelatnika te se potvrdili kao pouzdan i kvalitetan partner.