REFERENCE

‌MEP inženjeri su radili na brojnim projektima vezanim za sustave kritičnog napajanja i hlađenja podatkovnih centara te gotovih rješenja za industriju, telekomunikacije, pomorstvo i ostalo.

Tržište je zahtijevalo širu ponudu rješenja te je tvrtka MEP predstavljala sve više i više rješenja na tržištu. MEP sada pruža uslugu po sistemu „ključ u ruke“ počevši od pregleda lokacije i planiranja.

MEP projektanti s dugogodišnjim iskustvom u upravljanju projektima pružaju usluge koje uključuju planiranje, nabavu i praćenje resursa, analizu budžeta, određivanje rokova, izvođenje i praćenje projekta te njegovo zatvaranje kako bi odgovarao specifičnim potrebama pojedinog projekta, odnosno različitim zahtjevima kupaca. MEP tim osigurava da je projekt isporučen na vrijeme, prema predviđenim budžetom i ostalim ograničenjima. Također nudimo i poboljšanje raspoloživosti sustava s preporučenim održavanjem.

Neke od naših brojnih referenci možete vidjeti u nastavku.

Podatkovni centri

Sustavi precizne klimatizacije

Tehnička podrška i usluge

Rješenja za brodove i pomorski simulatori

Sustavi napajanja

APC by Schneider Electric ELTEK always on Schneider Electric SDMO STULZ CSB Battery TEKSAN Generator TRANSAS Sets the standards Legrand

Izradu web stranice projekta sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost MEP d.o.o.

Izrada web stranica - IAC Rijeka © MEP d.o.o. 2009 - 2019 Sva prava pridržana.