REFERENCE

‌MEP inženjeri su radili na brojnim projektima vezanim za sustave kritičnog napajanja i hlađenja podatkovnih centara te gotovih rješenja za industriju, telekomunikacije, pomorstvo i ostalo.

Tržište je zahtijevalo širu ponudu rješenja te je tvrtka MEP predstavljala sve više i više rješenja na tržištu. MEP sada pruža uslugu po sistemu „ključ u ruke“ počevši od pregleda lokacije i planiranja.

MEP projektanti s dugogodišnjim iskustvom u upravljanju projektima pružaju usluge koje uključuju planiranje, nabavu i praćenje resursa, analizu budžeta, određivanje rokova, izvođenje i praćenje projekta te njegovo zatvaranje kako bi odgovarao specifičnim potrebama pojedinog projekta, odnosno različitim zahtjevima kupaca. MEP tim osigurava da je projekt isporučen na vrijeme, prema predviđenim budžetom i ostalim ograničenjima. Također nudimo i poboljšanje raspoloživosti sustava s preporučenim održavanjem.

Neke od naših brojnih referenci možete vidjeti u nastavku.

Podatkovni centri

Sustavi precizne klimatizacije

Tehnička podrška i usluge

Rješenja za brodove i pomorski simulatori

Sustavi napajanja

APC by Schneider Electric ELTEK always on Schneider Electric SDMO STULZ CSB Battery TEKSAN Generator TRANSAS Sets the standards Legrand
Izrada web stranica - IAC Rijeka © MEP d.o.o. 2009 - 2018 Sva prava pridržana.