AGROKOR

Precizni sustavi hlađenja i sustavi napajanja za podatkovni centar

Agrokor

‌Agrokor koncern najveća je privatna kompanija u Hrvatskoj i jedna od najjačih kompanija u jugoistočnoj Europi s konsolidiranim prihodom od prodaje većim od 29 milijardi kuna ostvarenim u 2011. godini i s gotovo 40.000 zaposlenika.

Unutar Agrokor koncerna, kojem su primarne djelatnosti proizvodnja i distribucija hrane i pića te maloprodaja, između ostalih posluju i najveći hrvatski proizvođač mineralne vode - Jamnica, sladoleda - Ledo, ulja, margarina i majoneze - Zvijezda, najveća hrvatska mesna industrija - PIK Vrbovec, zatim Belje - najveći poljoprivredno-industrijski kapacitet u Hrvatskoj, kao i vodeći maloprodajni lanac Konzum.

Tvrtka mStart d.o.o. je član Agrokor koncerna koji djeluje od 1. srpnja 2010. te je osnovana s ciljem optimiziranja ulaganja u IT te unaprjeđenja IT funkcija u Agrokor koncernu. Tvrtka mStart zapošljava više od 100 IT stručnjaka te je jedan od vodećih pružatelja IT usluga u Hrvatskoj.

Opis projekta

Isporuka preciznih sustava hlađenja i pomoćnog napajanja (dizel-elektro agregatsko postrojenje) kao projektirano rješenje u podatkovnom centru u Zagrebu.

Instalirana oprema

Stulz, APC by Schneider Electric, SDMO

Vremenski period

2009

Fotogalerija

Preuzmite brošure

Pogledajte sve brošure
APC by Schneider Electric ELTEK always on Schneider Electric SDMO STULZ CSB Battery TEKSAN Generator TRANSAS Sets the standards Legrand

Izradu web stranice projekta sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost MEP d.o.o.

Izrada web stranica - IAC Rijeka © MEP d.o.o. 2009 - 2019 Sva prava pridržana.