BRODOSPLIT

Inverter sustavi napajanja

Brodosplit

Brodosplit je najveće hrvatsko brodogradilište, danas obuhvaća površinu od 560 000 četvornih metara. Osnovni i najvažniji proizvodi poduzeća su brodovi: komercijalni, putnički, kontejnerski, brodovi za prijevoz tekućih i rasutih tereta, bageri i druge vrste brodova, uglavnom izgrađenih za međunarodne klijente.

Opis projekta

Inženjering, projektiranje, proizvodnja, montaža i puštanje u rad Inverter sustava napajanja za NB473, 474 Brodosplit.
„Jumbo“ je dobavljač za prijevoz teških tereta, „offshore“ prijevoz i montažu. Jumbo razvija rješenja za prekomorski prijevoz više od 45 godina. Dvije K-klase brodova za prijevoz teških tereta su se gradili u Brodosplitu.

MEP je izvodio inženjering i izradu elektroenergetskog sustava napajanja baterijama. Sustav se temelji na modularnom pretvaraču i ispravljačkim modulima organiziranih u dva odvojena pretvarač / ispravljač podsustava za opskrbu lijevog i desnog boka broda. Smješten u kompaktnom kabinetu sa tri sekcije veličine samo 1800x600x1800 mm koji uključuje više od 45000W snage pretvarača i ispravljača i distribuciju električne energije.

Instalirana oprema

Eltek, Schneider

Vremenski period

2013

Fotogalerija

Preuzmite brošure

Pogledajte sve brošure
APC by Schneider Electric ELTEK always on Schneider Electric SDMO STULZ CSB Battery TEKSAN Generator TRANSAS Sets the standards Legrand

Izradu web stranice projekta sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost MEP d.o.o.

Izrada web stranica - IAC Rijeka © MEP d.o.o. 2009 - 2019 Sva prava pridržana.