Neven Kundija

Direktor

Neven Kundija

Obrazovanje

Sveučilište u Rijeci,
Tehnički fakultet, Sustavi napajanja

Vještine i projekti

Neven je osnivač i vlasnik tvrtke MEP d.o.o. osnovane 1996. godine. Kao osnivač tvrtke MEP, od samih početaka je promovirao kvalitetne sustave napajanja, odnosno proizvode MGE Merlin Gerin (dio grupacije Schneider Electric).

Tijekom 1999. godine Neven je zaključio prvi ugovor s IBM Hrvatska za projektiranje, gradnju i puštanje u pogon podatkovnog centra Brodogradilišta Viktor Lenac.

Tijekom posljednjih 14 godina Neven je radio kao konzultant, u prodaji i kao voditelj projekata na brojnim projektima vezanim za sustave kritičnog napajanje i hlađenja, podatkovnih centara i cjelovitih rješenja za korisnike iz ICT sektora, telekomunikacija, industrije i brodogradnje.

Najveće reference:

sustavi za kritična napajanja za: HRT Hrvatska Radiotelevizija, RTL Televizija, Novi list, Aluflexpack, DGU, Hrvatski Telekom, TELE2, Pliva, Brodogradilište Uljanik; podatkovni centri: Brodogradilište Viktor Lenac, Agrokor, Konzum, Megatrend, Plodine, Hrvatske autoceste, SRCE, Datacross, Trokut Žitnjak VIPNET, i mnogi drugi.

Neven je izvršni direktor tvrtke MEP d.o.o., najbrže rastuće tvrtke u poslovima podatkovnih centara i pomorskih simulatora u 2013. godini. Kao izvršni direktor nastoji uspostaviti organizacijski idealnu tvrtku koja smatra zaposlenike nezamjenjivim kreativnim potencijalom koji su podrška i temelj za ostvarivanje svih poslovnih i strateških ciljeva. U skladu s time, područja ekološke sigurnosti, zdravlja i sigurnosti smatra osnovnom odgovornošću i prioritetom u nastojanjima održivog razvoja poslovanja.

Također, Neven se bavi inovacijama, pouzdanim i naprednim proizvodima i uslugama u kojima je MEP tržišni lider u području kritičnih napajanja i hlađenja.

Brzi kontakti

T: +385.51.359.924

F: +385.51.359.923

M: +385.98.257.500

neven@mep.hr

LinkedIn
APC by Schneider Electric ELTEK always on Schneider Electric SDMO STULZ CSB Battery TEKSAN Generator TRANSAS Sets the standards Legrand

Izradu web stranice projekta sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost MEP d.o.o.

Izrada web stranica - IAC Rijeka © MEP d.o.o. 2009 - 2019 Sva prava pridržana.