Aljoša Tomljenović

Voditelj prodaje i nabave

Aljoša Tomljenović

Edukacija:

Elektrotehnička škola u Rijeci
Specijalist energetske elektronike

Vještine i projekti

Aljoša je počeo raditi u MEP-u 2000. godine, zajedno s Mirkom Bogdanovićem i vlasnikom tvrtke Neven Kundijom, čineći bazu od tri člana. Tih prvih godina Aljoša i Mirko su tvorili servisni tim.

Tijekom sljedećih pet godina Aljoša je, tijekom uspostavljenih kontakata s terena, stekao veliko iskustvo nuđenja optimalnih rješenja partnerima i krajnjim korisnicima djelujući sve više i više u područje prodaje. U tom vremenskom razdoblju Aljoša je pohađao i uspješno završio razne tehničke treninge. Navedeno iskustvo i dodatna naobrazba omogućilo je da Aljoša postane vrlo vješt prodajni inženjer.

Nakon sljedećeg petogodišnjeg razdoblja, Aljoša je imenovan direktorom prodaje tadašnje tvrtke sa 15 zaposlenih, kada je ustrojen i Odjel pomorskih sustava u kojem je Aljošin glavni posao bilo nuđenje Marine DC i UPS sustava napajanja.

Aljoša je usmjeren i posvećen radnik, sposoban raditi u raznim područjima, prateći zahtjeve projekta te obuhvaćajući razne poslove potrebne pri izvršenju istih. U većini projekata djeluje, ne samo kao prodajni profesionalac, koji ugovara cijene i komercijalne uvjete uključujući nabavu i koordinaciju prilikom izvršavanja ugovora, već i kao glavni inženjer ponuđenog rješenja.

Tijekom svojih godina u MEP-u, Aljoša je bio zadužen za veliki broj izuzetno zahtjevnih, ali na osobnom planu ispunjujućih projekata kao što su:

podatkovni centar za brodogradilište Viktor Lenac s IBM-om kao glavnim integratorom; projekt sustava napajanja HRT-a u kojem je bio odgovoran za instalaciju 1,6 MVA UPS sustava - najsloženije instalacije sustava besprekidnog napajanja u Hrvatskoj, dosada. Ovaj projekt je završio u 2007. godini i MEP još uvijek uspješno održava i poboljšava ovaj sustav.

U posljednjih nekoliko godina, veliki izazov je bilo tržište dizel agregata koji je također donio mnogo zanimljivih zadataka pred Aljošu i njegov tim: -projekt Raiffeisen banke Hrvatska s 2x 1MVA DEA jedinica, -Hrvatska Kontrola Zračne Plovidbe- Radarska stanice Psunj 2x 110kVA u paralelno-redundantnom radu s vrlo složenim sustavom kontrole, -projekt podatkovnog centra PCK u Jastrebarskom u kojem Aljoša bio zadužen za UPS sustave (2x 200kVA) i agregatske sustave (2x 1600kVA u paralelno-redundantnom radu) i mnogi drugi.

Brzi kontakti

T: +385.51.359.922

F: +385.51.359.923

M: +385.98.368.319

aljosa@mep.hr

LinkedIn
APC by Schneider Electric ELTEK always on Schneider Electric SDMO STULZ CSB Battery TEKSAN Generator TRANSAS Sets the standards Legrand
Izrada web stranica - IAC Rijeka © MEP d.o.o. 2009 - 2018 Sva prava pridržana.