Aljoša Tomljenović

Voditelj prodaje i nabave

Aljoša Tomljenović

Edukacija:

Elektrotehnička škola u Rijeci
Specijalist energetske elektronike

Vještine i projekti

Aljoša je počeo raditi u MEP-u 2000. godine, zajedno s Mirkom Bogdanovićem i vlasnikom tvrtke Neven Kundijom, čineći bazu od tri člana. Tih prvih godina Aljoša i Mirko su tvorili servisni tim.

Tijekom sljedećih pet godina Aljoša je, tijekom uspostavljenih kontakata s terena, stekao veliko iskustvo nuđenja optimalnih rješenja partnerima i krajnjim korisnicima djelujući sve više i više u područje prodaje. U tom vremenskom razdoblju Aljoša je pohađao i uspješno završio razne tehničke treninge. Navedeno iskustvo i dodatna naobrazba omogućilo je da Aljoša postane vrlo vješt prodajni inženjer.

Nakon sljedećeg petogodišnjeg razdoblja, Aljoša je imenovan direktorom prodaje tadašnje tvrtke sa 15 zaposlenih, kada je ustrojen i Odjel pomorskih sustava u kojem je Aljošin glavni posao bilo nuđenje Marine DC i UPS sustava napajanja.

Aljoša je usmjeren i posvećen radnik, sposoban raditi u raznim područjima, prateći zahtjeve projekta te obuhvaćajući razne poslove potrebne pri izvršenju istih. U većini projekata djeluje, ne samo kao prodajni profesionalac, koji ugovara cijene i komercijalne uvjete uključujući nabavu i koordinaciju prilikom izvršavanja ugovora, već i kao glavni inženjer ponuđenog rješenja.

Tijekom svojih godina u MEP-u, Aljoša je bio zadužen za veliki broj izuzetno zahtjevnih, ali na osobnom planu ispunjujućih projekata kao što su:

podatkovni centar za brodogradilište Viktor Lenac s IBM-om kao glavnim integratorom; projekt sustava napajanja HRT-a u kojem je bio odgovoran za instalaciju 1,6 MVA UPS sustava - najsloženije instalacije sustava besprekidnog napajanja u Hrvatskoj, dosada. Ovaj projekt je završio u 2007. godini i MEP još uvijek uspješno održava i poboljšava ovaj sustav.

U posljednjih nekoliko godina, veliki izazov je bilo tržište dizel agregata koji je također donio mnogo zanimljivih zadataka pred Aljošu i njegov tim: -projekt Raiffeisen banke Hrvatska s 2x 1MVA DEA jedinica, -Hrvatska Kontrola Zračne Plovidbe- Radarska stanice Psunj 2x 110kVA u paralelno-redundantnom radu s vrlo složenim sustavom kontrole, -projekt podatkovnog centra PCK u Jastrebarskom u kojem Aljoša bio zadužen za UPS sustave (2x 200kVA) i agregatske sustave (2x 1600kVA u paralelno-redundantnom radu) i mnogi drugi.

Brzi kontakti

T: +385.51.359.922

F: +385.51.359.923

M: +385.98.368.319

aljosa@mep.hr

LinkedIn
APC by Schneider Electric ELTEK always on Schneider Electric SDMO STULZ CSB Battery TEKSAN Generator TRANSAS Sets the standards Legrand

Izradu web stranice projekta sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost MEP d.o.o.

Izrada web stranica - IAC Rijeka © MEP d.o.o. 2009 - 2019 Sva prava pridržana.