Mirko Bogdanović

Tehnički direktor

Mirko Bogdanović

Obrazovanje

Sveučilište u Rijeci,
Tehnički fakultet, Električni sustavi

Vještine i projekti

Mirko je počeo raditi u MEP-u 2001. godine, zajedno s kolegom Aljošom i vlasnikom tvrtke Nevenom, tvoreći bazu od tri čovjeka. Na samom početku tvrtkin glavni posao bila je prodaja UPS jedinica i sustava koji su predstavljali MGE UPS Systems na hrvatskom tržištu. U tim prvim godinama Mirko je radio kao servisni inženjer s misijom uspostavljanja pouzdane tehničke instalacije i postprodajnih usluga podrške za rastuću bazu klijenata.

Narednih godina Mirko je dobivao sve više i više iskustva u servisiranju, instaliranju i održavanju UPS sustava i sustava DC napajanja te u nuđenju specifičnih usluga i održavanja različitih rješenja za kupce i partnere. U tom vremenskom razdoblju Mirko je pohađao i uspješno završio razne tehničke treninge.

Nakon polaganja državnog stručnog ispita Mirko se nastavio educirati i sudjelovati u brojnim radionicama, proširio je svoje znanje i iskustvo u području sustava za napajanje, sustava hlađenja i dizelskih agregata.

Tijekom svih ovih godina Tehnički Odjel tvrtke MEP u stalnom je porastu, a trenutno broji više od deset vrlo vještih i obučenih tehničara koji su u stanju riješiti bilo koje puštanje u pogon, instalaciju ili popravak u svojem polju djelovanja.

Brzi kontakti

T: +385.51.359.921

F: +385.51.359.923

M: +385.98.369.423

mirko@mep.hr

LinkedIn
APC by Schneider Electric ELTEK always on Schneider Electric SDMO STULZ CSB Battery TEKSAN Generator TRANSAS Sets the standards Legrand

Izradu web stranice projekta sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost MEP d.o.o.

Izrada web stranica - IAC Rijeka © MEP d.o.o. 2009 - 2019 Sva prava pridržana.