Mirko Bogdanović

Tehnički direktor

Mirko Bogdanović

Obrazovanje

Sveučilište u Rijeci,
Tehnički fakultet, Električni sustavi

Vještine i projekti

Mirko je počeo raditi u MEP-u 2001. godine, zajedno s kolegom Aljošom i vlasnikom tvrtke Nevenom, tvoreći bazu od tri čovjeka. Na samom početku tvrtkin glavni posao bila je prodaja UPS jedinica i sustava koji su predstavljali MGE UPS Systems na hrvatskom tržištu. U tim prvim godinama Mirko je radio kao servisni inženjer s misijom uspostavljanja pouzdane tehničke instalacije i postprodajnih usluga podrške za rastuću bazu klijenata.

Narednih godina Mirko je dobivao sve više i više iskustva u servisiranju, instaliranju i održavanju UPS sustava i sustava DC napajanja te u nuđenju specifičnih usluga i održavanja različitih rješenja za kupce i partnere. U tom vremenskom razdoblju Mirko je pohađao i uspješno završio razne tehničke treninge.

Nakon polaganja državnog stručnog ispita Mirko se nastavio educirati i sudjelovati u brojnim radionicama, proširio je svoje znanje i iskustvo u području sustava za napajanje, sustava hlađenja i dizelskih agregata.

Tijekom svih ovih godina Tehnički Odjel tvrtke MEP u stalnom je porastu, a trenutno broji više od deset vrlo vještih i obučenih tehničara koji su u stanju riješiti bilo koje puštanje u pogon, instalaciju ili popravak u svojem polju djelovanja.

Brzi kontakti

T: +385.51.359.921

F: +385.51.359.923

M: +385.98.369.423

mirko@mep.hr

LinkedIn
APC by Schneider Electric ELTEK always on Schneider Electric SDMO STULZ CSB Battery TEKSAN Generator TRANSAS Sets the standards Legrand
Izrada web stranica - IAC Rijeka © MEP d.o.o. 2009 - 2018 Sva prava pridržana.