Raiffeisen Bank Austria d.d. Zagreb (RBA)
19/07/2011

Agrokor – Precizni sustavi hlađenja i sustavi napajanja za podatkovni centar

Opis projekta


Isporuka preciznih sustava hlađenja i pomoćnog napajanja (dizel-elektro agregatsko postrojenje) kao projektirano rješenje u podatkovnom centru u Zagrebu.

Instalirana oprema


Stulz, APC by Schneider Electric, SDMO

Vremenski period


2009

I ove godine nastavljamo uspješnu suradnju s tvrtkom “Agrokor” na polju sustava preciznog hlađenja i napajanja za podatkovni centar.

Agrokor koncern najveća je privatna kompanija u Hrvatskoj i jedna od najjačih kompanija u jugoistočnoj Europi s konsolidiranim prihodom od prodaje većim od 29 milijardi kuna ostvarenim u 2011. godini i s gotovo 40.000 zaposlenika.

Unutar Agrokor koncerna, kojem su primarne djelatnosti proizvodnja i distribucija hrane i pića te maloprodaja, između ostalih posluju i najveći hrvatski proizvođač mineralne vode – Jamnica, sladoleda – Ledo, ulja, margarina i majoneze – Zvijezda, najveća hrvatska mesna industrija – PIK Vrbovec, zatim Belje – najveći poljoprivredno-industrijski kapacitet u Hrvatskoj, kao i vodeći maloprodajni lanac Konzum.

Tvrtka mStart d.o.o. je član Agrokor koncerna koji djeluje od 1. srpnja 2010. te je osnovana s ciljem optimiziranja ulaganja u IT te unaprjeđenja IT funkcija u Agrokor koncernu.

Tvrtka mStart zapošljava više od 100 IT stručnjaka te je jedan od vodećih pružatelja IT usluga u Hrvatskoj.