Isporuka istosmjernog sustava napajanja 220 VDC rasklopnog postrojenja za HEP d.d.
03/07/2019
REALIZATOR 2019.
05/02/2020

Galaxy VX – nova generacija visokoefikasnih UPS uređaja

Isporuka 2 x 500kVA/500kW Galaxy VX za industrijsku primjenu ALUFLEXPACK Nova d.o.o.

Korisnik koji koristi naše UPS uređaje tipa Galaxy (snage 400kVA i 800 kVA) za napajanje i zaštitu industrijskog pogona već više od 10 godina ponovno nam je dao povjerenje i naručio novu generaciju visokoefikasnih UPS uređaja serije Galaxy VX.

Naši tehničari vrše montažu opreme u pogonu i to:

  • 2 x 500 kW Galaxy VX sa servisnim by pass ormarom
  • 2 baterijska seta osnovne autonomije 10 minuta tvrtke FIAMM na stalcima

Isporučena oprema je modularnog dizajna i omogućuje naknadno proširenje snage do 750 kW u skladu sa mogućim proširenjem proizvodnog pogona i zahtjevom korisnika.

Namjena UPS uređaja je da štiti i opremu i osigurava besprekidno i kvalitetno napajanje. Galaxy VX će raditi u visokoefikasnom režimu rada tzv. Eco conversion mode koji osigurava kvalitetu napajanja kao IEC 62040-3 Class 1 UPS standard.

Na taj način korisnik osigurava visoku kvalitetu napajanja opreme uz efikasnost UPS uređaja od 98.9 % što drastično umanjuje troškove korištenja UPS uređaja. Uštede u odnosu na UPS uređaj u On line načinu rada su veće od 100.000,00 EUR tijekom 10 godina korištenja.

Galaxy VX je prvi UPS uređaj koji koristi ovu tehnologiju patentiranu od strane APC by Schneider Electric.

Tvrtka MEP posluje više od 20 godina i bavi se proizvodnjom, montažom i održavanjem opreme za kritično napajanje i hlađenje podatkovnih centara, telekomunikacijske opreme, industrije i svih poslovnih i proizvodnih procesa koji ne smiju ostati bez napajanja ili hlađenja.gdpr-image
MEP Web koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice prihvaćate uvjete korištenja.