MEP i Jadranski galenski laboratorij
14/10/2015
Riječkom “Burom” obilježeno 20 godina poslovanja tvrtke MEP d.o.o.
24/02/2016

ISO 27001

Definiran je politikom korištenja informacijskih resursa u svrhu zaštite radnih procesa korisnika, informatičke opreme, optimalng rada informacijskih sustava te sprječavanja namjerne ili slučajne zlouporabe resursa i podataka.

Svrha i cilj implementacije certifikata informacijske sigurnosti jest:

  • zaštititi informacijske resurse tvrtke od svih prijetnji, vanjskih ili unutarnjih, slučajnih ili namjernih osiguravajući stalnost poslovanja i kontroliran tijek radnih i poslovnih aktivnosti tvrtke i njenih zaposlenika;
  • praćenje i primjenjivanje zakonske, ugovorne i stručne regulative, konstantno unaprijeđivati informatički sustav primjenom odgovarajućih dostupnih informacijskih tehnologija i stručnih znanja
  • pravovremeno reagirati na sve zahtjeve korisnika, posebno na odstupanja i incidente te osiguravati stalnost poslovanja svih dijelova poslovnog sustava.

Funkcionalna zaštita informatičkih i poslovnih podataka oduvijek je bila izazov i postavljena visoko na ljestvici prioriteta u poslovanju tvrtke MEP d.o.o. MEP je certifikatom informacijske sigurnosti certificiran od sredine 2015. godine, čijom je implementacijom i primjenom stekao brojne i trajne prednosti u poslovanju s svojim korisnicima i dokazao da je sposoban upravljati i zaštititi za tvrtku vrijedne podatke i informacije.