Modularni podatkovni centar MDC50 za tvrtku RIMAC automobili d.o.o.
09/04/2019
Galaxy VX – nova generacija visokoefikasnih UPS uređaja
03/07/2019

Isporuka istosmjernog sustava napajanja 220 VDC rasklopnog postrojenja za HEP d.d.

U Q1 2019 tvrtka MEP je proizvela i isporučila sustav besprekidnog istosmjernog napajanja 220VDC sa rasklopnim postrojenjem za potrebe pomoćnog napajanja transformatorske stanice HEP Školjić u Rijeci.

Posao je dobiven u suradnji sa tvrtkom Elektro centar Petek iz Ivanić grada.

U sustav besprekidnog napajanja ugrađena je vrhunska oprema naših dobavljača:

Tvrtka MEP je u siječnju 2018. godine u oštroj konkurenciji izabrana kao najbolji ponuđač da proizvede, isporuči i pusti u pogon modularni podatkovni centar (MDC) u kontejneru za našeg renomiranog proizvođača automobila tvrtku RIMAC automobili d.o.o. iz Svete Nedelje.

  • Ispravljački sustav sa prirodnim hlađenjem tvrtke ELTEK
  • Baterije životnog vijeka od 12+ godina tvrtke FIAMM
  • Sklopna oprema tvrtke Schneider Electric

Također, uz sustav pomoćnog napajanja projektirani su i izvedeni ormari razvoda pomoćnog istosmjernog napajanja 220 VDC i izmjeničnog napajanja.

Tijekom izrade razvodnih ormara korištena je nova oprema za rezanje i savijanje bakrenih sabirnica i označavanje kabela koja je nabavljena u sklopu projekta “Ulaganje u izgradnju i opremanje poslovnog subjekta društva MEP s ciljem diversifikacije poslovanja“ koji je ostvaren u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta te Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Projekt je sufinanciran sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.

Tvrtka MEP posluje više od 20 godina i do sada je isporučila i ugradila više od 1600 sustava istosmjernog napajanja na hrvatskom i svjetskom tržištu za potrebe napajanja telekomunikacijske opreme i pomoćnog napajanje sklopne opreme pri čemu koristi najkvalitetniju opremu.

gdpr-image
MEP Web koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice prihvaćate uvjete korištenja.