Galaxy VX – nova generacija visokoefikasnih UPS uređaja
03/07/2019
REALIZATOR 2019.
05/02/2020

Ministar gospodarstva Darko Horvat u posjeti MEP-u.

Ministar gospodarstva Darko Horvat u Bakru je dana 19.12.2019. potpisao Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava EU fondova vrijedan 10 milijuna kuna od ukupno 25 milijuna koliko će koštati faza projekta kojim će se površina od 30 tisuća kvadrata, izgradnjom pristupnih cesta te popratne infrastrukture u Industrijskoj zoni Bakar pripremiti u parcele za izgradnju proizvodnih objekata za najmanje 12 novih zainteresiranih tvrtki.

Tom prilikom je ministar gospodarstva Darko Horvat zajedno sa gradonačelnikom grada Bakra Tomislavom Klarićem , direktorom tvrtke GP Krk Josipom Purićem i suradnicima, posjetio tvrtku MEP d.o.o. kao reprezentativnu poslovnu tvrtku u neposrednoj blizini nove planirane investicije.

Obišli su urede i proizvodne dijelove te im je tom prilikom g. Nenad Radović, direktor prodaje u društvu MEP d.o.o. prezentirao djelatnost tvrtke, njihove zaposlenike i planove o budućem rastu i razvoju naše tvrtke.
Posjetitelje se osim same poslovne zgrade dojmio jedan od najljepših pogleda na industrijsku zonu, s balkona MEP-a, gdje su se i nakratko zadržali u neobaveznom razgovoru prije nastavka svog puta prema tvrtki EUROMODUL d.o.o..