Isporuka DEA postrojenja 2,5 MVA za EL TO Zagreb
14/03/2019
Modularni podatkovni centar MDC50 za tvrtku RIMAC automobili d.o.o.
09/04/2019

Novi projekt – oprema za simulator u Warsash, Southampton, UK

Već niz godina tvrtka MEP proizvodi i vrši isporuku opremu , konzole i dijelove simulatora za našeg partnera tvrtku Wärtsilä Voyage Limited (nekadašnji Transas) za veliki broj projekata u cijelom svijetu.

Tvrtka Wärtsilä Voyage (Transas) je globalni tržišni u rješenjima za profesionalnu obuku i simulacijskim sustavima za edukaciju pomoraca, kontroli brodskog prometa i alatima za podršku odlučivanju utemeljenim na umjetnoj inteligenciji.

Najnoviji projekt je isporuka opreme, konzola i High Voltage Trainera za projekt Marine trening centra Warsash, Southampton , UK.

Projekt obuhvaća projektiranje, izradu konzola sa kontrolom kvalitete, ugradnju opreme, testiranje i isporuku. Također, naši tehničari su vršili montažu opreme i puštanje u rad na lokaciji u velikoj Britaniji.

Na samoj lokaciji tvrtka Wärtsilä Vojage je izvršila isporuku opremu najmodernijeg edukacijskog simulatora najnovije generacije NTPRO 5000 za korisnika Warsash Maritime Academy.

Ovim projektom potvrdili smo visoku razinu kvalitete proizvodnje i rada naših djelatnika te se potvrdili kao pouzdan i kvalitetan partner.

Galerija