ISO 27001
21/10/2015
Petica za kvalitetu proizvoda i zaštitu okoliša
16/09/2016

Riječkom “Burom” obilježeno 20 godina poslovanja tvrtke MEP d.o.o.

Poslovni tjednik LEADER u svom mjesečniku Tehnopolis, koji piše o inovacijama u tehnici i tehnologiji, objavio je u tiskanom izdanju za veljaču 2016. članak o tvrtki MEP, našim počecima i razvoju, inovacijama i dosadašnjim uspjesima te o poslovnim planovima u budućnosti.

Zadovoljstvo nam je da upravo sudjelovanjem i završetkom rada na podatkovnom centru superračunala HPC Bura možemo obilježiti 20. obljetnicu postojanja i uspješnog rada tvrtke MEP i pridodati jednu od najvažnijih referenci našem popisu uspješnih projekata.
U godini u kojoj naša tvrtka slavi 20-tu obljetnicu postojanja i rada, tvrtka je ostvarila veliki rast prihoda i izvoza te ustraje na poslovnoj strategiji: kvalitetna oprema, kvalitetna tehnička rješenja i najbolja tehnička podrška.

Dani otvorenih vrata ICT-HPC u organizaciji Centra za napredno računanje i modeliranje Sveučilišta u Rijeci održat će se 26. veljače 2016. u 12 sati na Kampusu Sveučilišta u Rijeci.

Programom je predviđeno svečano puštanje u rad visokoučinkovitog računalnog okruženja „Bura“. Ovu će svečanost svojim dolaskom uveličati i predsjednica Republike Hrvatske u nazočnosti istaknutih gostiju, predstavnika značajnijih tvrtki iz ICT-a i drugih sektora, znanosti i uprave, a biti će i medijski popraćen.

Cjelokupni tekst objavljenog članka možete pronaći na sljedećem linku:

MEP_Lider_Tehnopolis_26.2.2016.pdf