RJEŠENJA ZA INDUSTRIJU I POSTROJENJA

Sustavi napajanja & hlađenja

Kako omogućiti neometani industrijski proces?


Osigurati neometani proizvodni proces je ključan element u svim industrijskim područjima. Oprema korištena u tim segmentima poslovanja često je podvrgnuta iznimno teškim uvjetima rada u industrijama kao što su telekomunikacije, vojna oprema, bolnice, elektrane, u rasponu od najjednostavnijih do najsloženijih postrojenja i procesa.

U području industrije naglasak mora biti na rastu poslovanja umjesto poslovnog zastoja. Da bi osigurali kontinuitet poslovanja, stabilni i pouzdan izvor električne energije je od iznimne važnosti. Posljedica svakog procesa u industrijskim pogonima je proizvodnja topline te je upravo pravilno hlađenje sustava napajanja nezaobilazni dio.


Napajanje & Hlađenje


Sustavi napajanja i hlađenja su ključni u osiguranju kontinuiteta poslovanja. MEP može ponuditi niz rješenja besprekidnog i pomoćnog napajanja za industrijske aplikacije uključujući sustave nadzora i upravljanja (SCADA, TCP/IP isl). Pri ispadu mrežnog napajanja ili fluktuacija u mreži (kvaliteta napajanja) omogućujemo nastavak proizvodnog procesa ili zaustavljanje istog po kontroliranim uvjetima i u skladu s protokolom.

MEP može ponuditi prilagođena rješenja, od vrlo jednostavnih do vrlo složenih, prilagođavajući se realnim potrebama i zahtjevima.

PROIZVODI I USLUGE

Komunikacijski ormari i oprema


Sustavi besprekidnog napajanja (UPS uređaji)


Dizel generatori


Punjači


Hlađenje/Klimatizacija

Power conditioning


Power distribution panels


DC sustavi napajanja – ispravljači


Pretvarači