SUSTAVI NAPAJANJA

UPS sustavi, DC sustavi, agregati za struju, baterije

Pouzdani besprekidni izvori napajanja

su bitni za učinkovit rad svakog sustava koji je ovisan o neprekidnom izvoru električne energije. Svaki sustav napajanja sastoji se od podsustava koji su neophodni za pravilan i nesmetan rad – distributivni izvor električne energije (trafostanice i rasklopna postrojenja te vodovi), kao i besprekidni sustavi (UPS , DC sustav) i pomoćno napajanje (agregat za struju). Što je sustav složeniji to je važnije da se sve komponente savršeno uklope.

MEP nudi široku paletu proizvoda i usluga

 • UPS uređaji & izmjenični pretvarači
 • Ispravljači i punjači
 • DC-DC konvertori
 • Baterije i baterijski sustavi
 • Servis i redovno održavanje

Besprekidni izvori napajanja – UPS uređaji

U području UPS sustava, MEP pokriva širok spektar rješenja, od prenaponskih zaštita do velikih industrijskih UPS uređaja koji se koriste u:

 • Marine i offshore industriji – most, rasklopna postrojenja i PA sustav
 • Telekomunikaciji – opskrbu POP – ova i drugih sustava koji nisu na DC naponu
 • Podatkovnim centrima – kompletna ICT infrastruktura
 • Postrojenjima i industriji – osiguravanje odgovarajuće kvalitete električne energije s autonomijom u slučaju nestanka mreže kao sekundarnom funkcijom

Iskusni prodajni inženjeri MEP-a trude se pronaći najbolje pouzdano rješenje za korisnika nudeći UPS uređaje i ostalu opremu renomiranih proizvođača kao što su APC by Schneider Electric, CSB Battery, Eltek, dok iskusni tehničari, školovani u trening centrima proizvođača, nude usluge redovnog održavanja i servisa.

Agregati

Agregati za struju (dizel-agregatska postrojenja i plinsko agregatska postrojenja) čine veliki dio našeg asortimana kojima osiguravamo pouzdan dodatni izvor električne energije za najrazličitije namjene.

Nudimo veliki izbor agregata – generatora za struju:

 • Rental range (posebno opremljena agregatska postrojenja za najam) & Light towers (mobilni izvor rasvjete gradilišta) – izvor električne energije za građevinske stručnjake
 • Power range (agregati snage) – pouzdani pomoćni izvori napajanja za kritične aplikacije kao što su IT ili telekomunikacijska oprema
 • Prijenosni agregati (Portable range) – privremeni i mobilni izvor električne energije pogodan za poslovne ili privatne potrebe. U ovu grupu pripadaju i prijenosne agregatske pumpe i prijenosni aparati za varenje.
 • Servis agregatskih postrojenja – nudimo uslugu održavanja i servisiranja generatorskih postrojenja svih vrsta

Imajući u ponudi sva tri asortimana, MEP može osigurati energetsko rješenje u rasponu snaga od 7,5kVA pa sve do 3000kVA, nudeći na tržištu RH proizvode dva renomirana proizvođača – SDMO, Francuska i TEKSAN, Turska.

Uz prodaju i servis, nudimo i najam agregata.

KOJI AGREGAT ODABRATI

Profil agregata prema Vašim potrebama možete odabrati klikom na: SDMO – izbor agregata ili Teksan – izbor agregata ili nas kontaktirati te će naši prodajni inženjeri naći najoptimalnije riješenje za Vaše potrebe napajanja. Pošaljite neobvezujući upit putem našeg kontakt obrasca ili našeg e-maila info@mep.hr

DC sustavi – ispravljači , punjači , pretvarači , DC / DC i solarni pretvarači

Tržište telekomunikacija i industrije pokrivamo s 24 , 48 , 60 , 110 i 220VDC sustavima, Hot Plug – In Hot Swap tehnologijom kojim se osiguravaju „rješenja po mjeri“ za DC sustav napajanja na bilo kojem naponu, kao i hibridna rješenja (za lokacije bez prisustva mreže).

PROIZVODI I USLUGE

IT primarna i periferna oprema UPS uređaji za podatkovne centre i zgradarstvo Pretvarači i solarni konverteri Rental range generatori (postrojenja za najam) Prijenosni agregati  Agregatske elektrane  UPS uređaji za servere i mrežu DC sustavi – ispravljači i punjači  Baterije i baterijski sustavi  Power range generatori Agregati snage

Stvaramo inovativno okruženje kojim osiguravamo kontinuirani rast i kompetitivne prednosti • Pružamo visoku razinu podrške uz mrežu dostupnih i educiranih stručnjaka • Potičemo kontinuirani razvoj koji donosi pozitivne promjene i napredak.