Svjetsko priznanje MEP partnera Stulz za CyberCool 2 i CyberCool 3
14/12/2017
Wärtsilä završila akviziju tvrtke Transas
04/05/2018

STULZ – Pouzdana klimatizacijska rješenja

Sa više od 40 godina iskustva, STULZ je jedan od pionira u području rješenja klimatizacije za kritične aplikacije i podatkovne centre. Oprema za klimatizaciju tvrtke STULZ razvijena je i proizvedena prvenstveno u Njemačkoj, po najvišim standardima kvalitete i u skladu s iznimno strogim kriterijima testiranja.

Proizvodni program STULZ-a uključuje tradicionalno hlađenje prostora, high density hlađenje , rashladnici vode (chiller), podatkovni centri u kontejneru i klima uređaje s adijabatskim hlađenjem. Svi sustavi dostupni su s indirektnim free cooling hlađenjem. Također, STULZ nudi i direktno free cooling hlađenje za CRAC sustave, klima uređaje i modularne podatkovne centre.

STULZ se može pohvaliti jedinstvenom proizvodnom paletom u svijetu pomoću koje može ponuditi optimalno rješenje hlađenja za praktički svaki projekt hlađenja podatkovnog centra.

STULZ zapošljava 2.400 radnika u Njemačkoj i 20 podružnica (u Njemačkoj, Francuskoj, Italiji, Velikoj Britaniji, Belgiji, Brazilu, Nizozemskoj, Novom Zelandu, Meksiku, Austriji, Poljskoj, Španjolskoj, Singapuru, Kini, Indiji, Indoneziji, Južnoj Africi, Švedskoj). , Australija i SAD).

U video prilogu vam dajemo direktan uvid u proizvodni pogon tvrtke STULZ i proizvodnju rashladnika vode CyberCool 2 .

CC2miniCC2 ScrollCC2 Screw
Cooling capacity (kW)43 – 130from 130400 – 1,400
RefrigerantR410aR410aR134a/R1234ze
CompressorScrollScrollScrew *
Cooling circuits1-222
Free Coolingoptionaloptionaloptional
Low Noiseoptionaloptionaloptional
Product informationCyberCool 2miniCyberCool 2 ScrollCyberCool 2 Screw
*All screw compressors in combination with tube bundle evaporators with dry expansion (DX)

Tvrtka MEP je partner i servisni centar tvrtke STULZ više od 10 godina tijekom kojih smo odradili veliki broj projekata hlađenja podatkovnih centara.

Više o tvrtki STULZ možete pogledati na linku : https://www.stulz.de/en/

Foto galerija