O NAMA

Vaš pouzdan partner za moderna poslovna sučelja

Projektiramo i izvodimo sustave za kritično napajanje i hlađenje opreme za podatkovne i komunikacijske centre, industriju, javni sektor, trgovinu i pomorstvo, te proizvodimo i isporučujemo cjelokupna rješenja za simulatore za obuku pomoraca.

O NAMA

Vodeći smo pružatelj cjelovitih rješenja za napajanje i hlađenje podatkovnih centara međunarodno priznatih od struke i naših korisnika. Portfelj naših proizvoda, rješenja i usluga poznat je u Hrvatskoj, Sloveniji i zemljama zapadne i srednje Europe s referencama u državnoj upravi, javnom sektoru, međunarodnim korporacijama do malih i mikro poduzetnika različitih djelatnosti.

S dugogodišnjim iskustvom i kvalitetom usluga kontinuirano širimo svoj poslovni portfelj i surađujemo s vodećim svjetskim distributerima opreme: APC by Schneider Electric, Eltek, SDMO, Schneider Electric, Stulz, CSB Battery i brojnim drugima.

MEP je osnovan 1996. godine kao distributer i vrhunski servis za montažu i održavanje sustava za besprekidno napajanje (UPS uređaja). Tijekom dvadesetogodišnjeg razdoblja stjecali smo iskustva, reference i znanja koja su nam osigurala kontinuirani rast i razvoj koji su prepoznale vodeće međunarodne tvrtke zahvaljujući čijoj podršci snažno otvaramo vrata međunarodnim prilikama.

Godine 2017. preselili smo se u moderan prostor s ukupno 1313 m2 bruto površine vrijedan deset milijuna kuna. Riječ je o proizvodno-poslovnom konceptu prostora u kojem projektiramo, proizvodimo i testiramo opremu za distribuciju električne energije, podatkovne centre, sustave za kritično napajanje i hlađenje ICT sustava, te gdje se nalaze i simulatori za pomorstvo.

Preseljenjem smo otvorili novu fazu razvoja tvrtke zahvaljujući čemu rastemo po broju naših korisnika, zaposlenika te inovacija.

NOVA LOKACIJA U ZAGREBU

Ponosno obavještavamo sve naše partnere, klijente i suradnike o važnom koraku u našem poslovnom razvoju. Naša tvrtka ostvaruje kontinuiran rast tijekom proteklih godina, što je rezultiralo povećanom aktivnošću, proširenjem naše korisničke baze i rastućom potrebom za jačanjem naše prisutnosti u skladu s potrebama i lokacijama naših korisnika.

U cilju pružanja još bolje podrške našim klijentima i osiguravanja kontinuiranog razvoja naših usluga, donijeli smo važnu odluku o preseljenju tvrtke u prostor koji odgovara sadašnjim, ali i budućim potrebama nas i naših klijenata. S velikim entuzijazmom i ponosom želimo vas obavijestiti da smo u rujnu 2023. godine preselili našu tvrtku u potpuno nove uredske, servisne i skladišne prostore, koji se sada nalaze na adresi Kamenarka 37 u Zagrebu.

Novi prostor predstavlja ključnu prekretnicu za našu tvrtku, jer je opremljen suvremenim servisom, modernim radnim mjestima u uredu i prezentacijskim i konferencijskim kapacitetima. Osim toga, naša nova skladišna jedinica ima dovoljno prostora za udovoljavanje svim vašim zahtjevima i potrebama.

Ovim preseljenjem želimo istaknuti našu posvećenost kvaliteti i razvoju te se radujemo novim prilikama za suradnju za jačanje i širenje suradnje. Hvala vam na dosadašnjoj te budućoj podršci i povjerenju.

MEP VRIJEDNOSTI

Naše vrijednosti uključuju načela i uvjerenja na kojima temeljimo poslovanje tvrtke i koje nas usmjeravaju prema zajedničkom poslovnom cilju, a dio su naših odnosa sa zaposlenicima, korisnicima i partnerima.

INOVACIJE

Stvaranjem osiguravamo kontinuirani rast i kompetitivne prednosti.

 

ODRŽIVOST

Usvajamo i implementiramo prakse odgovornog upravljanja.

 

PODRŠKA

Pružamo visoku razinu podrške s prilagođenim preporukama održavanja uz mrežu dostupnih i educiranih stručnjaka.

RAZVOJ

Potičemo kontinuirani razvoj koji stvara rast, napredak i pozitivne promjene.
 

Stvaramo inovativno okruženje kojim osiguravamo kontinuirani rast i kompetitivne prednosti • Pružamo visoku razinu podrške uz mrežu dostupnih i educiranih stručnjaka • Potičemo kontinuirani razvoj koji donosi pozitivne promjene i napredak.

POSTANI DIO MEP TIMA!

Što možete očekivati?

Dinamično radno okruženje u timu od 40 zaposlenika

Profesionalno usavršavanje

Dodatno obrazovanje i usavršavanje

Poticajni sustav nagrađivanja

Zaposlenje na neodređeno vrijeme uz probni rad

Ispunite obrazac, priložite životopis i naš HR tim će vas kontaktirati.

Click or drag a file to this area to upload.