Ministar gospodarstva Darko Horvat u posjeti MEP-u.
19/12/2019
RUNE Rural Network Project surađuje s nama
15/02/2020

REALIZATOR 2019.

29. siječnja 2020. godine u organizaciji Zaklade sveučilišta u Rijeci održana je svečana dodjela nagrada pobjednicima četvrte edicije sveučilišnog case study natjecanja – Realizator 2019.

Case study Realizator 2019. povezalo je 95 studenata i studentica različitih sastavnica Sveučilišta u Rijeci sa šest poduzeća i institucija – Arriva Hrvatska, Dogma nekretnine, Grad Kastav, Hoteli Njivice, Jadran galenski laboratorij i tvrtku MEP d.o.o. Kukuljanovo , u najvećoj ediciji natjecanja do sada.

Ovogodišnje izdanje bilo je podijeljeno u pet modula: START, SUPPORT, LEARN & MINGLE, PLAY i WIN, a u velikoj završnici Pitching Day Competition koja se održala 11. prosinca 2019., studenti su prezentirali 26 inovativnih rješenja poslovnih slučajeva u formi 3-minutnog pitcha. Stručni žiri u sastavu predstavnika poduzeća, Zaklade i partnera projekta Step Ri bodovao je pismeni rad te prezentaciju istoga, a maksimalan broj bodova koji se mogao postići je 90.

MEP d.o.o. je u ovogodišnjem case study natjecanju predstavio poslovni slučaj naziva: „Analiza isplativosti razvoja proizvoda 3D SIMULATOR ZA SIGURNO UPRAVLJANJE PROMETOM LNG TANKERA u nastavi i edukaciji pomoraca”

Poslovne slučajeve riješavalo je čak 18 timova, od čega se za Mepov “slučaj” prijavilo 4 tima, te su dobitnici nagrada kako slijedi:


MJESTOIME TIMAČLANOVI/CE TIMABROJ BODOVA
1. mjestoHibiskus
Filip Lipovac, Domagoj Makar
76
2. mjestoPFRIFilip Jovanovic, Mateo Rudan71
3. mjestoPolarisLeon Makaj, Lovro Brčić65

Čestitamo svim dobitnicima/cama i sudionicima ovog natjecanja, a našim timovima ovim putem zahvaljujemo na uloženom vremenu i trudu u riješavanju slučaja MEP d.o.o.