RUNE Rural Network Project surađuje s nama
15/02/2020
MDC – Mini Data Centar
20/03/2020

RUNE Enia – isporuka prvog kontejnera u Sloveniju

Tvrtka MEP je potpisala ugovor o projektiranju, proizvodnji, isporuci i puštanju u rad opremljenih telekomunikacijskih kontejnera za optička čvorišta za područje Hrvatske i Slovenije. 

U veljači 2020. godine je izvršena isporuka prvog kontejnera za području Maribora za našeg kupca tvrtku Rune Enia koja vodi projekt Rural Network Project (RUNE) na području Slovenije.

Projekt se provodi sa ciljem izgradnje telekomunikacijske infrastrukture za osiguranje ultra-brze širokopojasne svjetlovodne infrastrukture za korisnike u ruralnim područjima Hrvatske (Primorsko-goranske i Istarske županije) i Slovenije.

RUNE gradi pristupnu mrežu na modelu Fibre To The Home – FTTH (svjetlovod do kuće) za sve potencijalne korisnike na području obuhvata projekta.

Tvrtka MEP posluje više od 25 godina i bavi se proizvodnjom, montažom i održavanjem opreme za kritično napajanje i hlađenje podatkovnih centara, telekomunikacijske opreme, industrije i svih poslovnih i proizvodnih procesa koji ne smiju ostati bez napajanja ili hlađenja.

Više o projektu RUNE Rural Network Project možete saznati na: https://www.ruralnetwork.eu/

gdpr-image
MEP Web koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda stranice prihvaćate uvjete korištenja.